0 items in het mandje
  • Geen items in het mandje.

Vraag & antwoord

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest gestelde vragen met het bijbehorende antwoord.
Voor al uw overige vragen verwijzen wij u naar onze contactgegevens.

De gemiddelde levertijd van een bestelling binnen Nederland ligt onder normale omstandigheden tussen de 3 tot 5 weken. De uiteindelijke levertijden zijn echter afhankelijk van factoren zoals voorraadstatus, seizoensdrukte en vakantieperiodes.

Alle producten worden u rechtstreeks vanaf de Biohort fabriek toegezonden middels een door Biohort aangestelde transporteur. Het transport wordt middels een vrachtwagen of bestelbus vervoerd en bij u afgeleverd. Zodra uw bestelling gereed staat voor verzending zal de aangestelde vervoerder u telefonisch benaderen voor het maken van een leveringsafspraak.

Let op!
U dient er rekening mee te houden dat een transport-vrachtwagen of bestelbus een groot voertuig is. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat deze niet bij u voor de deur kan en/of mag komen. Laat het ons of de transporteur voortijdig weten indien het afleveradres niet toegankelijk is voor bv. een vrachtwagen. De transporteur kan hier dan rekening mee houden.

U kunt uw aankoop op de volgende manieren betalen:

  • Online via iDEAL
  • Online via Bankcontact/Mister Cash

De beschikbare betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van het land van aflevering.

Alle Biohort producten worden rechtstreeks vanaf de fabriek in Oostenrijk GRATIS naar u verzonden. Het is daarom helaas niet mogelijk om uw bestelling zelf af te halen.

Mist u een onderdeel of is deze beschadigd?
Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten door ons te bellen of een e-mail te sturen. Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en ordernummer van de bestelling, alsmede het onderdelennummer en aantal van hetgeen u mist of beschadigd is.

Het nummer van het onderdeel vind u terug op de onderdelenlijst van de opbouwbeschrijving. Het ordernummer kunt u terug vinden op uw orderbevestiging en/of factuur die u via de e-mail en/of post heeft ontvangen.

De Biohort producten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren welke u kunt bekijken op deze website. Kleurcombinaties, zoals bijvoorbeeld een zilver metallic deur bij een zwart metallic berging, is helaas niet mogelijk.