Levering

Nadat u uw bestelling bij ons heeft geplaatst, wordt deze door ons, samen met uw contact- en adresinformatie, doorgegeven aan Biohort. Uw bestelling wordt dan ook rechtstreeks v.a. de Biohort fabriek naar u verzonden door een door Biohort ingeschakelde transporteur genaamd “Dachser”. Dit is een internationaal transportbedrijf welke nagenoeg alle transport van Biohort behartigd. Omdat de Biohort fabriek zich in Oostenrijk bevind, gaat de planning van uw bestelling voornamelijk via de Duitse afdeling van Dachser. Hierdoor kan het voorkomen dat wanneer u gebeld wordt door Dachser voor de levering van uw bestelling, dat u vanuit Duitsland wordt gebeld.

Levertijd & verzendkosten

De gemiddelde levertijd voor Nederland is doorgaans 4 tot 5 weken. De uiteindelijke levertijden zijn echter afhankelijk van het product, de voorraadstatus, seizoensdrukte en vakantieperiodes. Voor België duurt de levering vaak een week langer. Alle producten worden GRATIS verzonden. Er worden dus geen verzendkosten in rekening gebracht!

Leveringsafspraak

Zodra de exacte leverdag bekend is zal de transporteur u bellen voor het maken van de leveringsafspraak. U dient bij de levering te tekenen voor ontvangst. Controleer altijd of uw bestelling compleet is en of er geen zichtbare beschadigingen zijn. Bent u op de leverdag onverhoopt verhinderd en is er niemand anders die voor u de bestelling in ontvangst kan nemen? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij zullen dan proberen de levering op een andere dag opnieuw in te laten plannen. Zonder melding of tegenbericht zal uw bestelling weer retour gaan naar Biohort en kunnen er bij het maken van een nieuwe leveringsafspraak transportkosten in rekening worden gebracht.