Metalen-Tuinhuizen | Affiliate Programma

Binnenkort is het mogelijk om deel te nemen aan het Metalen-Tuinhuizen affiliate promotie programma! Hiermee kunt u de producten op deze website op een eenvoudige manier delen met familie, vrienden en bekenden via bijvoorbeeld een e-mail of Facebook bericht.

Wanneer iemand via uw promotie deze website bezoekt en een product aanschaft, ontvangt u als dank voor deze nieuwe klant een beloning in de vorm van een een vergoeding. Deze vergoeding, bestaat uit een percentage van het totaalbedrag die deze nieuwe klant heeft betaald!

Er worden door mensen dagelijks duizenden dingen gedeeld via e-mail en SocialMedia. Van grappige of bijzondere filmpjes, persoonlijke verhalen tot interessante nieuwsberichten en producten. Ook u doet dit hoogstwaarschijnlijk reeds ook in meer of mindere mate.

Met het Affiliate Programma van Metalen-Tuinhuizen kunt u echter een leuk zakcentje (bij)verdienen door simpel de producten van onze website te promoten via bijvoorbeeld Facebook. U ontvangt namelijk voor elke nieuwe klant die via u een aankoop doet op onze website een leuke vergoeding welke wekelijks door ons aan u zal worden uitbetaald!

Zodra wij gaan starten met het affiliate programma, zal dit hier op deze pagina worden vermeld met uitleg hoe u zich hiervoor GRATIS kunt aanmelden. Zet deze pagina dus in uw favorieten om in de gaten te kunnen houden zodra wij hermee van start gaan!

Terug naar de hoofdpagina