Biohort Hobbybox Type 180 Zilver Metallic

 599,00

Biohort HobbyBox, dé onderhoudsvrije en veelzijdige metalen opbergbox.
Hoogwaardige onderhoudsvrije designbox, ideaal geschikt als opbergkist voor kussens en overige tuinspullen. Ordelijk, veilig en weerbestendig opgeborgen. Dankzij het stijlvolle strakke design past de Biohort HobbyBox op elk terras.

Onderhoudsvrij en beschermd tegen weer en wind!
Verkrijgbaar in de kleuren: wit, zilver metallic, kwartsgrijs metallic, donkergrijs metallic en brons metallic.

SKU: 9003414 64030 6

De Biohort HobbyBox 100 wordt geleverd inclusief:

 • dekselopening met gasveer
 • draaiknop met cilinderslot vergrendeling
 • opbouwbeschrijving
 • alle verdere benodigde bevestigingsmaterialen
 • GRATIS thuisbezorgd
Scroll naar beneden om alle beschikbare productopties te bekijken!

[xyz-ihs snippet=”open-dicht”]

 • Beschikbare productopties

  U kunt de beschikbare opties selecteren en deselecteren door op de betreffende afbeelding van de optie te klikken. Een geselecteerde optie wordt aangeduid door middel van een groene stip of vinkje. Is een bepaalde optie reeds geselecteerd? Dan is dit voor dit product een verplichte keuzeoptie!

  → Klik hier voor meer informatie!

  Selecteer hieronder de gewenste opties!
  Biohort Montage Service
  U kunt indien gewenst uw aankoop ook volledig laten monteren. Deze service is alleen beschikbaar voor Nederland en België. Om gebruik te maken van deze service, selecteer dan hieronder de gewenste montage keuzeopties. De opbouwplek dient te bestaan uit een vlakke ondergrond.

  Voorwaarden montage Biohort

  Voorwaarden montage Biohort

  Biohort stelt graag een montage service ter beschikking. De aanspreekpartner is echter altijd de monteur. Bij onvoorziene vertragingen, zoals: bemoeilijkte toegang tot de opbouwplaats, grotere afstand dan 100 meter v.a. de laadplaats tot aan de opbouwplaats, het niet bouwklaar hebben van de ondergrond t.b.v. het fundament, etc., wordt de extra tijd in rekening gebracht. Deze aanvullende kosten dienen contant aan de monteur te worden betaald. Zodra u alle pakketten van Biohort heeft ontvangen, kunt u een montageafspraak plannen. Tel: +31 (0)26 382 44 27 | +31 (0)6 16 322 823.

  Selecteer hieronder de Montageservice!